fysioterapia

Asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina etusijalla!

Pelkän oireen tai kivun hoitamisen lisäksi pyrimme aina selvittämään vaivan perimmäisen syyn ja ennaltaehkäisemään sen uusiutumisen. Haastattelun ja perusteellisen tutkimuksen avulla suunnittelemme Sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka etenemistä seuraamme tiiviisti.

Fysioterapia on kivun poistamista sekä ihmisten työkyvyn, toimintakyvyn ja liikkumisen edistämistä. Se on näiden häiriöiden korjaamista ja niiden vaikutuksien tasaamista, myös ennaltaehkäisevästi. Edistämiseen käytetään fysioterapeuttista ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista terapiaa.

Kivun lievitys on ensisijainen tehtävä


Fysioterapian avulla voidaan parantaa ihmisen toimintakykyä ja hoitaa erilaisia kiputiloja. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ja kipujen hoitoon, leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen sekä urheilufysioterapiaan.

Jatkuvalla kouluttautumisella ja alan kehitystä seuraamalla varmistamme, että asiakkaanamme saat aina parasta mahdollista palvelua.

Fysioterapiamme soveltuu esimerkiksi

Kroonisen kivun hoitoon
Leikkauksen tai vamman jälkeiseen kuntoutukseen
Suorituskyvyn tehostamiseen
Kuntoilijoille ja aktiiviliikkujille vammojen ennaltaehkäisyyn

Fysioterapiassa voidaan hyödyntää erilaisia manuaalisen terapian tekniikoita, kuten nivelmobilisointia ja lihaskalvokäsittelyä (faskiamanipulaatio) sekä pehmyskudoskäsittelyä. Tarvittaessa käytämme myös kinesioteippausta, Dynamic Tape -erikoisteippiä tai perinteistä urheiluteippausta.

Fysioterapia ei edellytä lähetettä

Fysioterapiasta KELA-korvauksen hakeminen edellyttää kuitenkin aina lääkärin lähetteen (SV3FM). Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu henkilö, joka on suorittanut 3,5 vuotta kestävän fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinnon. 

Body Life toimii yhteistyössä Suomen Fysiovalmentajien kanssa. Varaa aika fysioterapeutille sähköisestä ajanvarauksesta tai soita p. 0400 981 028


Mikko Laitinen


Fysioterapeutti (AMK)