yritys

Body Life tarjoaa korkealaatuisia hieronta- ja jalkaterapiapalveluja Helsingin Ullanlinnassa. Hoidot suoritetaan koulutettujen hierojien, jalkaterapeutin (AMK), fysioterapeutin tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten asiantuntemuksella. Hoitojen suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan odotukset ja tavoitteet. Hoitoaika sisältää tutkimisen, hoidon ja ohjauksen. Paneutumalla lisäkoulutukseen pyrimme takaamaan asiakkaille ajanmukaisia, luotettavia ja tutkittuun tietoon perustuvia hoitopalveluja. Yrityksemme palveluiden painopiste on tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa sekä nivelten liikkuvuuden edistämisessä. Meille voi tulla rentoutumaan tai pääsemään eroon kehon eri kiputiloista. Tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua ja ennaltaehkäistä vaivojen syntymistä.

Olen kivun hoitoon erikoistunut koulutettu hieroja

Kiinnostukseni kehon hyvinvointiin alkoi jooga harrastukseni myötä vuosia sitten ja pitkään mietin, miten saisin itselleni ammatin tältä saralta.

Oli myös kova palo auttaa ihmisiä. Hetken etsittyäni löysin Koulutetun hierojan ammattitutkinnon, ja tiesin että tämä oli se minun juttuni!
Olen erikoistunut kivun hoitoon, mikä tarkoittaa erilaisia tekniikoita ja fysikaalisia hoitoja normaalin hieronnan lisäksi, esimerkiksi trigger pisteet, mobilisoiva hieronta, Tens ja Ultra.
Kohtaan joka asiakkaan yksilönä, ja paneudun hänen kiputiloihinsa yksilöllisesti. Minusta on myös tärkeää, että teemme hoitosuunnitelman yhdessä, asiakkaan toiveita kuunnellen. Tavoitteeni on olla läsnä, ja auttaa asiakasta voimaan paremmin. Oli se sitten lihas kireyksien avaus, kivun tai stressin lievitys, tai ihan vain rentoutuminen.

Suvi Kari

p. 050 356 0496
Koulutettu hieroja
Kivunhoito

 

koulutettu hieroja Katja

Olen koulutettu hieroja ja suorittanut erikoisalana nivelten liikkuvuuden edistämisen. Työssäni otan huomioon asiakkaan kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin ohjaamisen sekä yhdistän hoitoihin passiivisia venytyksiä sekä lihaskalvojen käsittelyjä. Teen myös purentalihashierontaa sekä kinesioteippauksia. Tervetuloa vastaanotolleni rentoutumaan sekä huoltamaan kehoa ja mieltä.

Katja Takada

p. 045 7832 8477
Koulutettu hieroja
Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen

 

Koulutettu hieroja ja terveydenhoitajaopiskelija

Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon Porvoon hierojakoulussa. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka kuuluu Valviran rekisteriin. Klassisen hieronnan lisäksi olen kouluttautunut faskiahierontaan eli lihaskalvojen käsittelyyn. Osaamiseeni kuuluvat myös urheiluhieronta, erilaiset venytys tekniikat sekä nivelten liikkuvuuden edistäminen.

Hieronnan ohella opiskelen terveydenhoitajaksi Tikkurilan Laureassa syventääkseni osaamistani terveydenhuollon ammattilaisena. Olen aina ollut kiinnostunut liikunnasta, terveellisestä ravinnosta sekä kehon hyvinvoinnista. Tavoitteeni on selvittää yhdessä asiakkaan kanssa ongelma ja tehdä hoitosuunnitelma tukemaan asiakkaan hyvinvointia. Jokainen päivä tuo uusia mahdollisuuksia ja parasta hierojan työssä on nähdä työn tulokset!

Kaisa Laine

p. 0400 981 028
Urheiluhieroja
Terveydenhoitajaopiskelija (AMK)

 

Koulutettu hieroja Robert

Valmistuin hierojaksi Stadin ammatti- ja aikuisopistosta vuonna 2019. Koulutuksessa erikoistuin lääkkeettömään kivunhoitoon.

Työssäni hierojana autan sinua erilaisten kiputilojen helpottamisessa sekä arjen hyvinvoinnin lisäämisessä. Ensimmäisen käyntikerran yhteydessä teen hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeidesi mukaan. Hierontatyylini on rauhallinen ja varma sekä lihaskudosta muokkaava ja rentouttava. Hierojan työ on hoitotyönä ainutlaatuista, koska se tapahtuu 100 % käsityönä. Tällaisessa ammatissa kehittyy paremmaksi hoitajaksi vain asiakaskohtaamisten kautta. Tilaa itsellesi rentouttava ja hoitava hieronta.

Robert Granström

p. 041 755 5725
Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

 


Olen koulutettu hieroja Veikko

Olen 31-vuotias koulutettu hieroja Kirkkonummelta. Osaamisalueitani ovat klassinen hieronta, lymfahieronta sekä lihaskalvokäsittelyt. Tervetuloa hoitoon ja pitämään itsestäsi huolta.

Veikko Kupari

p. 040 522 3498
Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, PT opiskelija

 

Olen Elsa, valmistunut jalkaterapeutiksi (AMK) 2015

Toimin Body Lifessa itsenäisenä ammatinharjoittajana. Aiempaa kokemusta jalkaterapeutin työstä löytyy toimiessani Lounais-Suomen diabetesasemalla itsenäisenä ammatinharjoittajana. Tiedon ja kokemuksen perusteella tiedän, että liian moni kärsii turhaan erilaisista jalkavaivoista, vaikka moneen ongelmaan löytyy ratkaisu. Jalkaterapeutin vastaanotolle ei ole ikärajaa eikä jalkavaivan tarvitse olla suuri. Turhan usein jalkojen terveyttä aliarvioidaan ja huomio niihin kiinnittyy vasta kun kivut ilmestyvät.
Älä anna kipujen vaikuttaa alentavasti elämänlaatuusi vaan tule Body Lifeen saamaan yksilöllistä jalkaterapiaa!

Jalkaterapeutti (AMK) on ammattikorkeakoulututkinto, jonka kesto on 3,5 vuotta. Jalkaterapeutti edistää eri-ikäisten ihmisten jalkaterveyttä. Ihmisten muuttuneet elintavat, ikääntyminen, ylipaino, erilaiset sairaudet sekä monipuolinen mutta myös liian vähäinen liikunta lisäävät tarvetta kiinnittää huomiota jalkaterveyteen. Jalkaterapeutin tehtäviin kuuluu mm. jalkaterveyden edistäminen ja ylläpitäminen, jalkasairauksien ehkäiseminen ja hoitaminen, liikkumisen edistäminen, jalkineohjaus sekä erilaisten harjoitteiden ohjaaminen.

Elsa Kiramo

p. 040 707 5591
Jalkaterapeutti (AMK)
Jalkaterveyden edistäminen

Tervetuloa Body Life