yritys

Body Life tarjoaa korkealaatuisia hieronta- ja jalkaterapiapalveluja Helsingin Ullanlinnassa sekä sokerointi- ja suihkurusketuspalveluja Sipoon Söderkullassa. Hoidot suoritetaan koulutettujen hierojien, jalkaterapeutin (AMK), fysioterapeutin tai muiden terveydenhuollon tai kauneudenhoidon ammattilaisten asiantuntemuksella. Hoitojen suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan odotukset ja tavoitteet. Hoitoaika sisältää tutkimisen, hoidon ja ohjauksen. Paneutumalla lisäkoulutukseen pyrimme takaamaan asiakkaille ajanmukaisia, luotettavia ja tutkittuun tietoon perustuvia hoitopalveluja. Yrityksemme palveluiden painopiste on tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa sekä nivelten liikkuvuuden edistämisessä. Meille voi tulla rentoutumaan tai pääsemään eroon kehon eri kiputiloista. Tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua ja ennaltaehkäistä vaivojen syntymistä.

Olen kivun hoitoon erikoistunut koulutettu hieroja

Kiinnostukseni kehon hyvinvointiin alkoi jooga harrastukseni myötä vuosia sitten ja pitkään mietin, miten saisin itselleni ammatin tältä saralta.

Oli myös kova palo auttaa ihmisiä. Hetken etsittyäni löysin Koulutetun hierojan ammattitutkinnon, ja tiesin että tämä oli se minun juttuni!
Olen erikoistunut kivun hoitoon, mikä tarkoittaa erilaisia tekniikoita ja fysikaalisia hoitoja normaalin hieronnan lisäksi, esimerkiksi trigger pisteet, mobilisoiva hieronta, Tens ja Ultra.
Kohtaan joka asiakkaan yksilönä, ja paneudun hänen kiputiloihinsa yksilöllisesti. Minusta on myös tärkeää, että teemme hoitosuunnitelman yhdessä, asiakkaan toiveita kuunnellen. Tavoitteeni on olla läsnä, ja auttaa asiakasta voimaan paremmin. Oli se sitten lihas kireyksien avaus, kivun tai stressin lievitys, tai ihan vain rentoutuminen.

Suvi Kari

p. 050 356 0496
koulutettu hieroja
kivunhoito

 

Koulutettu hieroja Katja

Olen koulutettu hieroja ja suorittanut erikoisalana nivelten liikkuvuuden edistämisen. Minulla on erikoisosaamisena purentalihas- ja päähieronnat, mobilisoiva hieronta sekä kinesioteippaukset. Työssäni otan huomioon asiakkaan kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin ohjaamisen sekä yhdistän hoitoihin passiivisia venytyksiä sekä lihaskalvojen käsittelyjä. Tervetuloa vastaanotolleni rentoutumaan sekä huoltamaan kehoa ja mieltä.

Katja Takada

p. 045 7832 8477
koulutettu hieroja
erikoisosaaminen purentalihas- ja päähieronnat

 

Koulutettu urheiluhieroja, sokeroija Hille Lapinsuo

Olen koulutettu urheiluhieroja Hille. Kuuntelen asiakasta ja otan huomioon jokaisen yksilölliset tarpeet kokonaisvaltaisesti.

Urheiluhieronnassa käytän mobilisoivaa hierontaa sekä erilaisia venytystekniikoita. Hieronnan vahvuusaste katsotaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Olen erikoistunut pää- ja purentalihashierontaan. Hieronnan lisäksi teen sokerointeja. Voit siis halutessasi saada tuplahemmottelun kerralla!
Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja huoltamaan kehoasi!

Hille Lapinsuo

p. 044 978 2585
koulutettu urheiluhieroja
sokerointi

 

Koulutettu hieroja, sokerointi

Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon Porvoon hierojakoulussa. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka kuuluu Valviran rekisteriin. Klassisen hieronnan lisäksi olen kouluttautunut faskiahierontaan eli lihaskalvojen käsittelyyn. Osaamiseeni kuuluvat myös urheiluhieronta, erilaiset venytys tekniikat sekä nivelten liikkuvuuden edistäminen.

Olen aina ollut kiinnostunut liikunnasta, terveellisestä ravinnosta sekä kehon hyvinvoinnista. Tavoitteeni on selvittää yhdessä asiakkaan kanssa ongelma ja tehdä hoitosuunnitelma tukemaan asiakkaan hyvinvointia. Jokainen päivä tuo uusia mahdollisuuksia ja parasta hierojan työssä on nähdä työn tulokset!

Kaisa Laine

p. 0400 981 028
koulutettu hieroja
sokerointi

 

Olen Elsa, valmistunut jalkaterapeutiksi (AMK) 2015

Toimin Body Lifessa itsenäisenä ammatinharjoittajana. Aiempaa kokemusta jalkaterapeutin työstä löytyy toimiessani Lounais-Suomen diabetesasemalla itsenäisenä ammatinharjoittajana. Tiedon ja kokemuksen perusteella tiedän, että liian moni kärsii turhaan erilaisista jalkavaivoista, vaikka moneen ongelmaan löytyy ratkaisu. Jalkaterapeutin vastaanotolle ei ole ikärajaa eikä jalkavaivan tarvitse olla suuri. Turhan usein jalkojen terveyttä aliarvioidaan ja huomio niihin kiinnittyy vasta kun kivut ilmestyvät.
Älä anna kipujen vaikuttaa alentavasti elämänlaatuusi vaan tule Body Lifeen saamaan yksilöllistä jalkaterapiaa!

Jalkaterapeutti (AMK) on ammattikorkeakoulututkinto, jonka kesto on 3,5 vuotta. Jalkaterapeutti edistää eri-ikäisten ihmisten jalkaterveyttä. Ihmisten muuttuneet elintavat, ikääntyminen, ylipaino, erilaiset sairaudet sekä monipuolinen mutta myös liian vähäinen liikunta lisäävät tarvetta kiinnittää huomiota jalkaterveyteen. Jalkaterapeutin tehtäviin kuuluu mm. jalkaterveyden edistäminen ja ylläpitäminen, jalkasairauksien ehkäiseminen ja hoitaminen, liikkumisen edistäminen, jalkineohjaus sekä erilaisten harjoitteiden ohjaaminen.

Elsa Kiramo

p. 040 707 5591
jalkaterapeutti (AMK)
jalkaterveyden edistäminen

Tervetuloa Body Life